Staňte se našimi fanoušky na:

Raffaellové řezy

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: 1 plech
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: 1 hod.
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

  1. V míse promícháme všechny sypké suroviny – hladkou a polohrubou mouku, cukr, špetku soli a prášek do pečiva. Poté přidáme vejce, mléko a olej a vše důkladně promícháme dohromady (stačí promíchat stěrkou, nemusíme šlehat). Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.
  2. V misce promícháme kokos, moučkový a vanilkový cukr a rovnoměrně nasypeme na neupečenou buchtu.
  3. Pečeme v předehřáté troubě na 170°C přibližně 25 minut. Jakmile začne kokos na povrchu růžovět, plech hned vyndáme, aby se kokos nespálil (poté by zhořknul).
  4. Upečenou buchtu ihned rovnoměrně polijeme kelímkem smetany a necháme úplně vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!