Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčata plněná pangasovou majonézou

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybí maso bez kostí (může být i jiná ryba než pangas) nakrájíme na menší kousky, zakápneme v míse citronovou šťávou a necháme půl hodiny v chladu. Osolíme, opepříme, promícháme a přidáme majolku smíchanou s kečupem. Vydlabaná rajčata uvnitř trochu osolíme, vrchovatě naplníme rybí majonézou a můžeme ozdobit petrželkou (nebo pórkem, cibulovou natí ap.) Hodí se jako předkrm.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!