Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčaťák s příchutí vína

Autor receptu: šporhet (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • ocet
  • sůl
  • 500 g rajče
  • 1 kus cibule
  • sladkokyselá, sterilovaná, 3 kusy okurka
  • 1 lžíce cukr krupice
  • 1 dl bílé víno

Pracovní postup:

Rajčata oloupeme a nakrájíme na kolečka, osolíme, posypeme nadrobno nakrájenými okurkami a cibulí. Víno smícháme s cukrem, přidáme trochu octa, zalijeme tím celou směs a promícháme. Můj tip: exkluzivně se tento salát hodí např. na letní párty, na které plánujete podávat smažené karbanátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peťa:-) |23. července 2013
palec nahoru Odpovědět
ka002 |16. července 2013
zajímavé, ukládám Odpovědět
wieruska |2. července 2013
chutné Odpovědět
david.kruml.1 |30. června 2013
rozhodně zkusím Odpovědět
milmach |30. června 2013
dobré Odpovědět
Lenny |29. června 2013
super Odpovědět
Peťa:-) |28. června 2013
ten nemá chybu Odpovědět
zdenka.r |28. června 2013
zajímavé, ukládám Odpovědět
Jana 9|18. ledna 2014
výborné Odpovědět
ekoeva|1. července 2013
pěkné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!