Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčatová polévka

Autor receptu: SwarovskaV. (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z tuku a mouky připravíme zásmažku , metlou ji zalijeme do polévky za neustálého prošlehávání s vývarem . Uvedeme do varu a přidáme bobkový list , zvolna vaříme cca 10 minut . Přidáme protlak a vaříme dalších 10 minut . Před dovařením polévku přisladíme , přidáme uvařenou rýži , osolíme a znovu ji provaříme . Nakonec polévku dochutíme pol. kořením a přidáme jemně nakrájenou petrželku .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |8. července 2013
dobrá Odpovědět
giorgio.trantina |15. listopadu 2012
Super recept, akorát nevidím kolik čeho :-O ? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!