Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčatové rizoto s klobásou

Autor receptu: Domingezka (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Na másle opečeme na kostičky nakrájenou klobásku, přidáme rýži a trochu ji orestujeme. Přidáme 2 hrnky vývaru a rajský protlak. Za občasného míchání vaříme dokud se nevyvaří většina vývaru (rizoto by mělo mít jemně krémovou konzistenci). Nakonec přidáme najemno nakrájenou jarní cibulku a hrášek. Podle chuti můžeme dosolit. Povaříme asi 3 minuty a je hotovo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!