Staňte se našimi fanoušky na:

Rajská od dědy

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do 100 ml vývaru dáme povařit skořici, hřebíček a bobkový list a necháme 10 minut odstát a ocedíme. Zbylý vývar uvedeme do varu, přidáme vývar z koření, rajský protlak, osolíme a povaříme. Škrob rozmícháme v trošce vody a omáčku zahustíme, podle chuti dosolíme, přidáme cukr a za stálého míchání povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!