Staňte se našimi fanoušky na:

Rajská omáčka (nejlepší, kterou jsem jedla)

Autor receptu: michaela.filova (9 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibulku nakrajíme na drobno a osmažíme, až zezlátne přidáme protlak a 5min neustále mícháme a smažíme. Po té přilejeme hovězí vývar. Dále si uděláme jíšku (máslo + hladká mouka), přidáme do omáčky a necháme provařit. Přidáme koření - nové koření, bobkový list, tymián, skořice, cukr a sůl.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Arabela |24. června 2013
uuložím a vyzkouším, díky. :-))) Odpovědět
brenda |30. května 2013
to vypadá výborně Odpovědět
Hrabča |22. května 2013
Rajdu máme rádi Odpovědět
knedlik|12. dubna 2018
To je vlastně ohřátý protlak-kde je zelenina???? Odpovědět
K.Vladka|23. listopadu 2016
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!