Staňte se našimi fanoušky na:

Rajská omáčka recept

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z cibule a mouky připravíme jíšku, rozředíme ji a dobře provaříme. Přidáme do ni pokrájená rajčata s kořením a rozvaříme je. Omáčku prolisujeme, znovu přivedeme k varu, podle chuti osolíme a přisladíme. Vaříme-li omáčku z protlaku, dobře provaříme cibulovou jíšku s kořením, prolisujeme ji a do vařící rozmícháme protlak. Necháme přejít varem a hned odstavíme. Omáčku můžeme zjemnit několika lžícemi smetany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!