Staňte se našimi fanoušky na:

Rajská polévka pro nenáročné

Autor receptu: E.Va. (20 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji nebo másle zpěníme 2 lžíce hladké mouky a vyrobíme jíšku. Přilijeme 1 litr vody a rozdrobíme kostku zeleninového bujónu (lepší je samozřejmě zalít vlastním zeleninovým vývarem, pokud máte třeba v mrazáku). Cca 20 minut povaříme a přidáme velký protlak. Osolíme, zavaříme těstoviny, okořeníme (oregano) a osladíme moučkovým cukrem. Já jsem si polévku ještě vylepšila italskými sušenými rajčaty a na talíři posypala strouhaným parmezánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!