Staňte se našimi fanoušky na:

Rajské jikrnáče

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Seřízneme vršky pevných rajčat,vydlabeme vnitřky a naplníme následující směsí:krátce osmahneme jikry,vychladíme a promícháme s vydlabanou dužinou.Ochutíme solí,pepřem a worcesterovou omáčkou.Povrch posypeme nastrouhaným čedarem a asi 20 minut zapékáme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!