Staňte se našimi fanoušky na:

Ratatouille 1

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Zeleninu nakrájíme na stejně velké kostičky. Osolíme, opepříme a dáme do pekáčku. 2) Přidáme ostatní suroviny, důkladně promícháme a pečeme na 180 °C asi 30 minut (nebo dusíme doměkka v hrnci). 3) Podáváme jako přílohu k masu nebo jíme samotné s bagetou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
Základem, který by nikdy neměl chybět, jsou rajčata, cibule, česnek, lilek a paprika, doplněné kořením - tymiánem, bazalkou, kvalitním olivovým olejem a solí. Podle některých receptů se zelenina pouze smíchá a upeče, podle jiných se dusí na plotně. Odpovědět
objev |2. řijna 2014
Tradiční francouzský pokrm pochází z města Nice. Podává se většinou jako příloha k masu, ale může se jíst i samostatně, s pečivem. Výborné je přidat cuketu, kousky brokolice či květáku, jarní cibulku, kousky dýně. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!