Staňte se našimi fanoušky na:

Ražničí s křenovou hořčicí

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso mírně naklepeme a nakrájíme na kousky asi 2x2 cm. Z oleje, hořčice, rozetřeného česneku a provensálského koření umícháme marinádu, do které vložíme kousky masa a necháme aspoň 2 hodiny odležet. Cibulku nakrájíme na cca 2 cm kousky, slaninu na čtverečky. Pak napichujeme v pořadí maso, cibule, slanina. Špízy vložíme do pekáčku, pak teprve osolíme a opepříme. Misku s marinádou vypláchneme menším množstvím vody a zalejeme jí špízy. Během pečení obracíme a podléváme výpekem. Podáváme s opečeným bramborem, cibulí a kopečkem křenové hořčice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |18. května 2013
Ale výborně! Odpovědět
lucka9 |12. května 2013
vyzkouším Odpovědět
katy9 |11. května 2013
dobrota Odpovědět
Rentiér1946 |24. dubna 2013
výborně !! Odpovědět
pajunc |23. dubna 2013
super, to se mi moc líbí :-) Odpovědět
petr.helman.5|25. řijna 2014
Zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!