Mouku prosejeme s práškem a cukrem, přidáme pokrájený tuk, vanilkový cukr, citronovou kůru, sůl, vejce, mléko a zaděláme hladké těsto, necháme 30 minut odležet v chladničce. Rebarboru nakrájíme na asi 5 cm dlouhé kousky a pak na plátky. Zasypeme je cukrem a necháme pustit šťávu, pak rebarboru podlijeme asi 100 ml vody a krátce spaříme, přecedíme a necháme okapat. Odleželé těsto rozválíme na kulatý plát, vyložíme koláčovou formu prům. 30 cm, na těsto položíme alobal a nasypeme na něj fazole. Předpečeme asi 10 minut na 200°C, pak odstraníme fazole s alobalem a dopékáme dalších 10 minut. Nálev z rebarbory doplníme do 300 ml vodou, přidáme smetanu a pudink, přivedeme za stálého míchání k varu, povaříme 2 minuty. Do horkého pudinku přidáme máslo a vejce, náplň rozetřeme na předpečený korpus a povrch poklademe rebarborou. Pečeme asi 20 minut na 180°C, necháme vychladnout a nakrájíme.