Staňte se našimi fanoušky na:

Rebarborová buchta

Autor receptu: Radus (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme posypku z 1/4 másla, 1 dl cukru a 1dl polohrubé mouky. 1/4 másla rozpustíme. Těsto - smícháme zbylé sypké ingredience a přidáme tekuté, pořádně promícháme. Hladké těsto vlijeme na plech, zarovnáme povrch na který poklademe rebarbotu popřípadě jiné ovoce, posypeme posypkou a upečeme v předehřáté troubě. Po vyndání z trouby mašlovačkou potřeme buchtu rozpuštěným máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Márč |2. července 2013
Zajímavý recept, ukládám...:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!