KORPUS: 3 vejce, 5 lžic horké vody, 80g cukru krupice, 90g hladké mouky KRÉM: 250ml mléka, 3 lžíce hladké mouky, 150g Hery, 100g moučkového cukru NÁPLŇ: 900g rebarbory, 150ml bílého vína, 100g cukru krupice, 2 lžíce solamylu NA KONEC: 1 bal. dortového želé, 100g kokosových lupínků opražených Žloutky vyšleháme s polovinou cukru a horkou vodou do pěny. Bílky ušleháme se zbylým cukrem na tuhý sníh. Obě hmoty spojíme a vmícháme mouku, těsto dáme do dortové formy (prům.cca 24cm) a pečeme asi 45 minut ve vyhřáté troubě na 160°. Po upečení necháme korpus vychladnout ve formě, pak ho vyklopíme a prokrojíme na dvě části. Z alobalu vytvoříme pásek široký asi 8 cm a spodní díl korpusu jím obalíme. Z mléka a mouky uvaříme krém, za stálého míchání ho necháme vychladnout a pak spojíme s Herou utřenou s cukrem. Krém rozdělíme na dvě části. Jednu rozetřeme na spodní díl korpusu a naplněnou část dáme dáme do chladničky ztuhnout. Oloupanou rebarboru nakrájíme na špalíčky, dáme do kastrůlku, podlijeme vínem,přidáme cukr a 5 minut dusíme. Pak odebereme třetinu rebarbory na ozdobu. Solamyl rozmícháme ve vodě a se zbylou rebarborou 2 minuty povaříme.Vychladlou náplň rozetřeme na korpus s krémem a přiklopíme druhým dílem korpusu. Dort potřeme zbylým krémem (necháme si malou část na dokončení) a na povrch rozložíme podušenou rebarboru. Dortové želé připravíme podle návodu a přelijeme jím povrch dortu. Hotový dort vložíme na 2 hodiny do chladničky, aby dobře zatuhl.Pak z něj odstraníme alobal,strany potřeme zbylým krémem a obalíme je v opražených kokosových lupíncích.