Rebarboru očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Hladkou mouku dáme do mísy, přidáme špetku soli a promícháme. V polovině mléka rozšleháme žloutky a nalijeme do mouky. Ve zbylém mléce rozmícháme droždí s krupicovým cukrem a přidáme taky k mouce. Přidáme olej a zaděláme těsto. Mísu přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě nakynout. Nakynuté těsto rozdělíme na 3 - 4 díly, podle toho jak chceme mít velké koláče. Každý díl tence rozválíme na pečícím papíře do tvaru kruhu a přeneseme na plech. Posypeme připravenou rebarborou, drobenkou a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme dočervena a vychladlé pocukruje. Drobenku připravíme smícháním polohrubé mouky s moučkovým cukrem a kouskem másla.