200 g rebarbory do krému 150 g rebarbory do těsta 300 ml vody 2 vejce 200 ml krupicového cukru 125 ml plnotučného mléka 375 ml polohrubé mouky 1 lžíce rumu 1 kypřící prášek do pečiva Krém 1 jemný tvaroh 1 pudink Créme Olé kokos 50 g šlehačky v prášku 3 vanilkové cukry 1 Smetafix Očistíme rebarboru a 200 g nakrájené rebarbory povaříme v 300 ml vody asi 5 minut. 150 g rebarbory nakrájíme na menší kousky a jemně obalíme v polohrubé mouce. Žloutky vyšleháme s cukrem, olejem, mlékem a moukou. Poté vmícháme rum, ušlehaný sníh z bílků a prosátý kypřící prášek. Těsto rozetřeme do tukem vymazané, hrubou moukou vysypané formy (25x35 cm) a hustě posypeme nakrájenou rebarborou. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 25 minut. Tvaroh rozmícháme s reberborou (i s vodou), přidáme vanilkové cukry, šlehačku v prášku, Smetafix a pudink. Vše vyšleháme elektrickým šlehačem asi 2 minuty. Směs rovnoměrně rozetřeme na moučník a po úplném vychladnutí nakrájíme.