Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Albánské závitky

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso omyjeme, umeleme na strojku a přidáme dušenou rýži, na kostičky nakrájenou a na tuku osmahnutou kořenovou zeleninu, nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, mouku a vše dobře promícháme. Hlávkové zelí spaříme ve vařicí vodě, necháme okapat a do listů vkládáme náplň. Zavineme je, narovnáme do pekáčku, zalijeme smetanou smíchanou s rajským protlakem a zapékáme je ve středně vyhřáté troubě. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nebo chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |17. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!