Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Bažant po zbojnicku

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si bažantí prsíčka vykostíme a zbavíme kůže. Poté si prolisujeme česnek, smícháme s nastrouhanou cibulí, osolíme a opepříme. Touto směsí potřeme maso a zabalíme jej do plátků slaniny, dáme na 2 hodiny odležet do ledničky. Rozehřejeme si troubu, bažantí prsa vložíme do pekáčku, přidáme máslo, podlijeme a pomalu pečeme doměkka. Nezapomeneme podlévat a přelévat vypečenou šťávou. Bažant po zbojnicku se podává s opečeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kudrnáčmilan|17. listopadu 2015
Waauuu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!