Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Béarnská omáčka

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve dáme do rendlíku nakrájenou cibulku, ocet a víno. Vše mírně osolíme, opepříme a vaříme dokud se tekutina částečně neodpaří. Pak odstavíme, necháme mírně zchladnout, přecedíme a vmícháme žloutky. Nyní rendlík postavíme do vodní lázně, našleháme žloutky a po částech do nich přidáváme máslo. Dále omáčku dochutíme nakrájeným čerstvým nebo sušeným estragonem. Béarnskou omáčku podáváme s dušenou či vařenou zeleninou nebo i masem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!