Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Brambory pečené ve slupce

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Brambory pečené ve slupce jsou opravdu výborná a oblíbená příloha. Jejich příprava je velice snadná. Neloupané brambory omyjeme a očistíme kartáčkem pod tekoucí vodou. Jemně propícháme vidličkou a vložíme do předem rozehřáté trouby, kde je asi tak hodinu pečeme. Po upečení každou bramboru nařízneme křížem, jemně zmáčkneme a tím se nám otevře. Do zářezu dáme kousek másla a osolíme. (Můžeme do zářezu dát i česnekové máslo.) Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!