Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Brněnské řízky

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme si plátky masa, které podélně nařízneme a velmi zlehka naklepeme. Potom si na rozehřátém másle opečeme nakrájenou šunku s hráškem a přidáme rozšlehané vejce. Směs si osolíme a mícháme dokud nám nezhoustne. Nakonec přidáme nadrobno nakrájenou petrželku. Plátky masa si touto směsí naplníme a okraje spíchneme jehlami nebo párátky. Řízky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci, strouhance a smažíme na rozehřátém oleji dozlatova. Brněnské řízky podáváme s bramborovou kaší či bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |21. června 2013
kdy\ž už se do Brna nedostanu tak vyzkouším Vaše řízky Odpovědět
ohen |13. února 2013
to vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!