Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Brněnský drak

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si vezmeme vepřovou panenku a ukrojíme z ní 4 větší šikmé řezy, které zlehka naklepeme. Potom je osolíme a opepříme. Rozehřejeme si na pánvi olej a plátky z obou stran zprudka opečeme. Snížíme teplotu a zvolna dopečeme. Maso položíme na talíři na brambory opečené s cibulí. Navrch ozdobíme mřížkou z hořčice a kečupu. Brněnský drak se podává se sterilovanými okurkami, cibulkami či houbami. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!