Na plněnou buchtu si nejprve uvaříme hustší vanilkový puding, který necháme vychladnout. Do mísy si dáme žloutky, bílky oddělíme do druhé misky. Cukr přidáme k žloutkům a dobře vyšleháme do pěny. Přidáme olej, vodu a kakao, vmícháme polohrubou mouku a kypřící prášek do pečiva. Z bílků si ušleháme tuhý sníh, který nakonec lehce vmícháme stěrkou. Směs dáme do máslem vymaštěného pekáče a na ni dáváme velkou lžící hromádky připraveného pudingu. Prvních 10 minut pečeme na 200 stupňů, dále pak stačí na 150 stupňů přibližně 30 minut. Když buchtu vyndáme z trouby, vidíme, jak se puding krásně zapekl. Počkáme asi 20 minut a celou buchtu potřeme kysanou smetanou a nakonec ji můžeme ozdobit čokoládovou rýží nebo strouhanou hořkou čokoládou. Před podáváním by buchta měla být v lednici, aby puding dobře vychladl.