Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Císařské kuřecí řízky

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máte chuť na neobvyklý přírodní drůbeží plátek? Zkuste císařské kuřecí řízky. Nejprve si kuřecí prsa naklepeme a pak potřeme pastou z utřených sardelí, másla, soli a pepře. Takto připravené plátky necháme 2-3 hodiny v chladu odležet. Až je maso odležené, obalíme si ho v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm z obou stran zprudka opečeme. Poté podlijeme smetanou a jen prohřejeme. Jednotlivé porce doplňujeme plátkem oloupaného citronu. Podáváme s vařeným bramborem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!