Troubu předehřejte na 190 °C. Na korpus: smíchejte mouku, špetku soli a vychlazené máslo nakrájené na kostičky, dokud se neutvoří žmolky. Vmíchejte cukr. Nakonec vetřete žloutky a rychle vypracujte těsto, které zabalíte do fólie a necháte 30 minut uležet v lednici. Vychlazené těsto vyválejte na pomoučeném vále na placku. Tu pak umístěte do vymazané a moukou vysypané formy o průměru 23 cm. Okraje vytvarujte co nejvíce do výšky. Takto připravené těsto dejte znovu na půlhodinu vychladit. Pak je překryjte pečicím papírem a dno vyložte suchými luštěninami na slepé pečení. Pečte 10 minut, odstraňte papír s luštěninami a dopečte korpus na 170 °C (asi 8–10 minut). Mezitím si připravte náplň: vejce, bílky a cukr našlehejte kvedlačkou najemno. Přidejte šťávu ze tří citronů, strouhanou kůru z jednoho citronu a smetanu. Promíchejte a nechte 5 minut odstát. Vlijte nejdříve 3/4 citronové náplně na korpus a nechte v troubě trochu ztuhnout. Po chvilce přidejte zbytek a pečte, dokud náplň neztuhne úplně (asi 25–30 minut). Nechte asi čtvrthodinu zchladnout, ozdobte malinami a podávejte nejlépe teplé. Křehoučký korpus s jemnou citronovou náplní chutná úžasně ještě teplý, ale i po vychlazení.