Nejprve si připravíme drobenku tak, že smícháme hrubou mouku, 40 g měkkého másla, 20 gramů kakaa a hnědý cukr. V další míse vyšleháme pěnu ze 200 gramů másla, 150 gramů cukru a poté přimícháme 4 žloutky s rumem. Z bílku a zbytku cukru vyšleháme pevný sníh. Hladkou mouku, mleté madle a špetku kypřicího prášku promícháme dohromady a zapracujeme do máslové pěny. Kakao rozpustíme v teplém mléce a přidáme do těsta. Nakonec nastrouháme trochu citronové kůry pro lepší chuť, přidáme špetku soli a zlehka vmícháme bílkový sníh. Těsto pečlivě rozprostřeme na vymazaný plech, posypeme drobenkou po celé ploše a vyskládáme plátky broskví. Dáme péct do předem vyhřáté trouby na 45 minut. Hotový koláč necháme vychladnou předtím, než ho začneme krájet.