Rozdrcené piškoty smíchané s rozpuštěným máslem natlačíme na dno dortové formy (průměr 24 cm) na pečící papír a necháme v ledničce aspoň hodinu ztuhnout. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a zchladíme do vlažná. Do nádobky dáme pomazánkové máslo, tvaroh a tekutou smetanu ke šlehání a vyšleháme do tuhého krému. Do bílé čokolády přilijeme 4 lžíce smetany a vyšleháme dohladka. Pak přidáme 1 lžíci krému a vyšleháme. Pak 3 lžíce krému a vyšleháme. Pak zbytek krému a vyšleháme. Na piškoty dáme krém, uhladíme, přikryjeme fólií a necháme v ledničce do druhého dne ztuhnout. Před podáváním ozdobíme boky dortu lístky z čokolády a vrch čokoládovými kapkami a pocákáme. Rozpustíme trošku tmavé čokolády a štětečkem ji naneseme na prkénko potažené celofánem. Necháme ztuhnout. Rozpustíme bílou čokoládu a širším štětečkem překryjeme tmavé čmouhy. Necháme ztuhnout. Dort na tácu obložíme kolem obvodu vyloupanými čokoládovými lístky a dozdobíme vrch. 25 dkg pomazánkového másla bez příchutě|25 dkg měkkého tvarohu|250 ml smetany ke šlehání|40 dkg bílé čokolády|4 dl sladké smetany|10 dkg dětských piškotů|8 dkg másla|na ozdobu tmavou a bílou čokoládu