Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Dušené vepřové s kapustou

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dušené vepřové lze kombinovat i s jinou zeleninou. Výborná kombinace je například dušené vepřové s mrkví a hráškem. Nejprve si nakrájíme cibuli najemno, kterou orestujeme na pánvi na rozpáleném oleji. Vepřové maso nakrájíme na kousky, osolíme, okořeníme a poprášíme mletou sladkou paprikou. Potom ještě dochutíme mletým kmínem a paprikovou pastou. Důkladně promícháme, přidáme trochu vody a dusíme, dokud maso nebude měkké. Hlávkovou kapustu očistíme, nakrájíme na kousky a podusíme na oleji. Až bude kapusta pěkně měkká a udušená, přidáme ji k masu a promícháme. Podávat můžeme s brambory nebo bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|17. ledna 2014
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!