Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hnědá polévka

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěné hovězí maso vaříme zvlášť v osolené vodě doměkka. Na pánvičce rozpustíme morek, přidáme nožem naškrábaná játra, očištěnou nastrouhanou zeleninu a upražíme dohněda. Zalijeme osolenou, horkou vodou a vaříme asi 1 hodinu. Oba vývary scedíme, smícháme, přidáme pokrájené maso a do polévky zavařujeme různé zavářky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!