Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Houby s čepičkou

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si z hub odstraníme třeně a spolu s dvěma celými houbami je nadrobno nakrájíme. Na pánvi si rozehřejeme olej, na kterém zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a opečeme. Podle chuti osolíme a opepříme, pak přidáme houby a vše chvíli podusíme. Směs podle potřeby zahustíme strouhankou a dochutíme nasekanou petrželkou. Vezmeme kloboučky hub a naplníme je směsí z masa a hub. Kloboučky dáme na vymazaný pekáček a vložíme do předem rozehřáté trouby. Pečeme asi tak 15 minut a ve finále je posypeme nastrouhaným sýrem, dopečeme dozlatova. Houby s čepičkou podáváme s chlebem či bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!