Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hovězí nadivoko

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si hovězí plátky naklepeme, potřeme rozetřeným česnekem se solí a zakapeme jednou lžící oleje. Takto připravené maso si necháme 2-3 hodiny odležet. Poté masíčko potřeme plnotučnou nebo polotučnou hořčicí, dále posypeme kořením  a opečeme z obou stran na zbylém oleji. Podlijeme vodou a podusíme doměkka. Vzniklou šťávu zahustíme smetanou a prohřejeme. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!