Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hovězí plněné květákem

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nejprve si hovězí maso rozkrojíme na plát, který si naklepe, osolíme a opepříme. Květák si uvaříme v osolené vodě doměkka a pak ho rozmačkáme vidličkou. Ke květáku přidáme vejce, strouhanku, osolíme a okořeníme. Dále si maso potřeme květákovou směsí, poklademe kostičky slaniny, stočíme a svážeme bílou nití. Rozehřejeme si olej, opečeme na něm nakrájenou zeleninu a položíme na ni maso. Zprudka zapečeme a pak zvolna pečeme za občasného přelévání+podlévání doměkka. Nakonec šťávu zahustíme smetanou a prohřejeme. Hovězí plněné květákem podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!