Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hovězí vývar

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso a nasekané kosti opereme a vložíme do studené vody, přidáme oloupanou cibuli, osolíme a zvolna vaříme pod pokličkou do poloměkka. Když je maso měkké, vyjmeme na talíř a vývar scedíme a dochutíme. Nakrájené vařené maso můžeme podávat s různými omáčkami. Vývar podáváme horký. 500 g hovězího předního masa|250 g morkové kosti|1 menší cibule|1,5 l vody|sůl dle chuti

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!