Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hovězí vývar se zeleninou

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Maso a nasekané kosti očistíme a vaříme v osolené vodě pod pokličkou na mírném ohni doměkka. Asi 15 minut před dovařením přidáme očištěnou, na velké kusy pokrájenou zeleninu a dovaříme. Měkké maso vyjmeme na talíř a vývar přecedíme. Uvařenou zeleninu a maso nakrájíme na malé kousky a vložíme do vývaru. Polévku na talíři posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!