Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hraběnčiny řezy

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve vymažeme plech na pečení tukem a vysypeme moukou. Do mísy si připravíme prosetou polohrubou mouku s práškem do pečiva. Utřeme žloutky s cukrem moučkou a spolu s změklým máslem rychle vypracujeme těsto, přičemž dvě třetiny namačkáme na plech a zbytek dáme do ledničky ztuhnout. Na těsto v plechu nastrouháme jablka, posypeme skořicí a rozinkami a přidáme nastrouhané ořechy. Potom uděláme pevný sníh z bílků a cukru krystal, který přidáme na jablka. Nakonec nastrouháme zbytek těsta z ledničky. Pečeme ve vyhřáté troubě, dokud těsto nezezlátne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

T3r3z |26. března 2013
Super buchta, známí se po ní můžou utlouct :-) Odpovědět
Aidel |4. března 2013
Moc hezké :) Odpovědět
MAFIRA|14. ledna 2013
nejlepší jablečná buchta co znám-hraběnčiny tak to sedí určitě!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!