Mouku prosejeme a s máslem rozdrobíme na drobenku. Přidáme studenou vodu, vypracujeme hladké těsto a odložíme na půl hodiny do ledničky. Těsto vyválíme a vyložíme jim kulatý pečící plech a povytáhneme okraje. Těsto přikryjeme pečícím papírem a zatížíme luštěninou. Pečeme asi 15 minut v předem vyhřáté troubě. Poté papír i s luštěninou sundáme a koláč dopečeme. Hotový korpus přendáme na tác a potřeme vrstvou džemu. Hroznové víno vyskládáme tak, že zaplníme celou plochu koláče. Dle návodu připravíme dortové želé a koláč zalijeme. Necháme v chladu ztuhnout a můžeme podávat. 700 g hroznového vína bez pecek|300 g hladké mouky|150 g másla|80 ml vody|3 lžíce rybízového džemu|1 balení čirého dortového želé