Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hruškový koláč

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny ingredience smícháme dohromady a pomocí vařečky jen krátce promícháme. Není potřeba mixér ani robot. Těsto vlijeme do kulaté formy (nejlépe silikonové) a poklademe hruškami (doporučuji hustě). Posypeme skořicovým cukrem a dáme péct na 170 stupňů na cca půl hodinky. Pomocí špejle poznáme, zdali je koláč již hotový. Podáváme jen tak, nebo s kopečkem zakysané smetany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |28. září 2014
1+++ Odpovědět
Lucinka |21. července 2013
Vyzkouším :) Odpovědět
sikinka16 |4. května 2013
to bude dobrutka Odpovědět
Lucie.Lucinka|3. ledna 2014
Jako od maminky :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!