Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Huspenina z vepřového masa

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Omyté a očištěné koleno, jazyk a nožičku dáme do studené osolené vody a vaříme skoro doměkka. Pak přidáme zeleninu a koření, přilijeme vývar a znovu asi 20 minut vaříme. Maso vyjmeme na talíř, vývar procedíme a necháme vychladnout. Lžící sebereme všechen tuk a znovu polévku vaříme, ochutíme octem a cukrem a vložíme maso, které jsme pokrájeli na kostičky. Přidáme také na kostičky nakrájenou mrkev a necháme krátce povařit. Vše nalijeme do mísy, poklademe plátky vařených vajec a dáme na chladné místo. Ztuhlou huspeninu krájíme na plátky asi 1 cm široké a zdobíme nadrobno nakrájenou cibulkou. Smícháme ocet s vodou a huspeninu lehce zalijeme. Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

liza |12. ledna 2013
to bude moc dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!