Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Italská rybí polévka

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Asi existuje jen málo lidí, kteří ještě neochutnali italskou polévku. Její rybí varianta je delikatesní. V hrnci rozehřejeme olej a osmahneme na něm cibuli dozlatova. Poté přisypeme česnek, zalijeme vodou a vhodíme kostku zeleninového bujónu. Přidáme brambory nakrájené na plátky, papriky na proužky, oloupaná rajčata na kousky a povaříme. Po chvíli přidáme kousky tresky a vaříme doměkka. Itaská rybí polévka se ještě dochutí solí, pepřem a čerstvou petrželkou. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!