Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Italské roštěnky

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Roštěnky omyjeme, zbavíme blan a osolíme. Po všech stranách je nařízneme, aby se maso nekroutilo. Na pánev dáme olej, na kterém roštěnky zprudka opečeme z obou stran tak, aby maso zůstalo uvnitř pěkně šťavnaté. Pak ho vyjmeme na talíř a do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibulku, kterou jen lehce zpěníme, dále celou plechovku sterilovaných krájených rajčat a dusíme asi 10 minut. Osolíme podle chuti, přidáme 1 lžičku oregana, utřený česnek a 1 malou lžičku hotové světlé jíšky. Maso vrátíme do omáčky, jen krátce prohřejeme a podáváme s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!