Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Jehněčí ragú

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Omyté a očištěné jehněčí maso nakrájíme na malé kousky a vhodíme je na 5 minut do vařicí vody. Pak maso vyjmeme a na pánev dáme sádlo, na kterém ho dorůžova opečeme a odložíme na talíř. Na výpeku dozlatova osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme hladkou mouku, zasmahneme ji a zalijeme vodou, aby vznikla řídká omáčka. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, kečup a nakonec maso. Pánev přiklopíme a v troubě maso dodusíme doměkka. Jako příloha jsou vhodné nudle nebo houskové knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!