Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Jemné kedlubny na másle

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kedlubny si nejdříve oloupeme, nakrájíme na plátky a odložíme. Lístky kedluben nakrájíme nadrobno a vložíme do hrnce s osolenou vodou a povaříme. Scedíme, vývar si odložíme. Na pánvi rozehřejeme máslo a opečeme na něm plátky kedlubny. Po chvíli podlijeme vývarem z lístků, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou doměkka. Jemné kedlubny na másle ozdobíme petrželkou a podáváme s čerstvým pečivem nebo vařeným bramborem. Dobré chutnání!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!