Troubu předehřejeme na 200°C. Rukolu omyjeme a dobře osušíme, třetinu odložíme na ozdobení, zbytek natrháme. Česnek oloupeme a pokrájíme.V hmoždíři rozetřeme rukolu, česnek, piniové oříšky, parmazán a olej na hladkou pastu. Omytá kachní prsa osušíme, kůži ostrým nožem nařízneme v tenkých proužcích. Osolíme a opepříme. Hlubší pánev vhodnou i na zapékání v troubě nahřejeme na plotýnce na mírném plameni.Kachní prsa položíme do pánve kůží dolů a necháme je opékat asi šest minut. Lžící odebereme přebytečný tuk, prsa obrátíme a minutu dvě je pečeme kůží nahoru. Pak je obrátíme znovu kůží dolů, podlijeme trochou vody a dáme je dopéct na 6 – 8 minut do trouby. Prsa by měla být středně propečená.Necháme je pět minut odpočinout a pokrájíme je na plátky. Podáváme s pestem z rukoly, ozdobené zbylými rukolovými listy a na kostičky pokrájenou mozzarellou. Parmazán do pesta můžete zaměnit za sýr pecorino, začněte raději s jedním stroužkem česneku, ochutnejte a pak přidejte další.