Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Kančí maso s fazolemi

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme si pánev a lehce na ní rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu. Přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Dále si nakrájíme kančí maso na kostky, osolíme, dáme na pánev a opečeme. Maso nám po chvíli pustí šťávu, posypeme pepřem, zakapeme citronovou šťávou a podusíme doměkka. Podle potřeby maso podléváme. Až je maso měkké, přidáme uvařené fazole, kečup a ještě krátce dusíme. Kančí s fazolemi servírujeme s čerstvým pečivem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!