Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Kančí roláda

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si kančí maso rozkrojíme na plát, který naklepeme a potřeme hořčicí. Na pánvi rozehřejeme lžíci másla a osmahneme cibuli. Přisypeme na kostičky nakrájenou kapii, okurky, uzené maso a uvařené vejce. Vše promícháme, osolíme, okořeníme a přimícháme rozšlehané vejce. Poté tuto směs rozložíme na plát masa, stočíme a převážeme provázkem. Celou roládu zaprášíme moukou a vložíme na rozpálenou pánev s olejem a máslem. Opečeme ze všech stran. Po chvíli podlijeme vodou či vývarem a dusíme doměkka. Hotová kančí roláda se krájí na plátky a podává s rýží. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!