Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Karbanátky klasické

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Klasické karbanátky patří na náš stůl již dlouho. Hlavní předností tohoto jídla je jeho finanční nenáročnost. Nejprve namočíme rohlík na 5 minut do vody nebo mléka. Housku poté důkladně vymačkáme a vidličkou rozmačkáme. Dále si nadrobno nakrájíme cibuli a prolisujeme česnek. Housku, cibuli, česnek, vejce (žloutek), petrželku, sůl a pepř důkladně promícháme s mletým masem. Pro lepší spojení chutí je dobré maso zhruba na půl hodiny odložit. Nakonec vytvarujeme karbanátky a na rozpáleném oleje smažíme. Jako příloha spolehlivě poslouží brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!