Skvělá, nenáročná rychlovka, kterou okouzlíte návštěvu. Výborné zakousnutí k posezení u vína. Příprava je prostá.: Roztopíme troubu na 200 stupňů. V hmoždíři smícháme olivový olej a čerstvé bylinky podle chuti. Touto pastou potřeme sýr ze všech stran a položíme ho na alobalový čtverec o velikosti asi 20 x 20 cm, omotáme plátky anglické slaniny tak, aby ho pokrývala zespoda a ze stran a okraje alobalu zabalíme do tvaru košíčku. Sýr můžeme ještě seshora posypat bylinkami a vložíme do trouby.Než se nám rozpeče, připravíme salát.Omyjeme lolo roso, natrháme na kousky a v míse promícháme se dvěma lžícemi brusinkové marmelády a hrstí vlašských ořechů. Zakápneme olivovým olejem a dochutíme šťávou z citronu. Na talíř dáme kopeček salátu a jeden sýrový košíček. Výborně se doplňuje s rozpečenou bagetkou.