Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Kozí Camembert pečený ve slaninové košilce s brusinkovým

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Skvělá, nenáročná rychlovka, kterou okouzlíte návštěvu. Výborné zakousnutí k posezení u vína. Příprava je prostá.: Roztopíme troubu na 200 stupňů. V hmoždíři smícháme olivový olej a čerstvé bylinky podle chuti. Touto pastou potřeme sýr ze všech stran a položíme ho na  alobalový čtverec o velikosti asi 20 x 20 cm, omotáme plátky anglické slaniny tak, aby ho pokrývala zespoda a ze stran a okraje alobalu zabalíme do tvaru košíčku. Sýr můžeme ještě seshora posypat bylinkami a vložíme do trouby.Než se nám rozpeče, připravíme salát.Omyjeme lolo roso, natrháme na kousky a v míse promícháme se dvěma lžícemi brusinkové marmelády a hrstí vlašských ořechů. Zakápneme olivovým olejem a dochutíme šťávou z citronu. Na talíř dáme kopeček salátu a jeden sýrový košíček. Výborně se doplňuje s rozpečenou bagetkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucikpucik |18. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!