Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Králík na hořčici

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Králíka dobře omyjeme, naporcujeme ho, osolíme, potřeme ze všech stran hořčicí a asi hodinu ho necháme v lednici odležet. Do ohnivzdorné mísy dáme máslo, na kterém připravené maso opečeme tak, aby se máslo nepřipálilo. Připravíme si vývar z kostky bujonu, kterým maso podlijeme, a v troubě upečeme doměkka. Ke konci pečení přidáme koňak a lžičku hotové světlé jíšky, krátce provaříme a můžeme podávat. Jako příloha je vhodná rýže nebo vařený brambor a čerstvý salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!