Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Králík v kapustě

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěného a omytého králíka rozporcujeme na malé kousky, osolíme a na másle dozlatova opečeme. Očištěnou kapustu rozebereme, dáme na 5 minut spařit do osolené vařící vody a pak necháme okapat. Polovinu uzeného bůčku rozkrájíme na malé proužky. Pekáč vyložíme tenkými plátky bůčku, na ně dáme vrstvu kapustových listů, vrstvu bůčku, pak vložíme králíka, přikryjeme bůčkem a opět dáme vrstvu kapusty. Zalijeme vývarem z masa a pečeme přikryté v předem vyhřáté troubě asi 2 hodiny. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!